9

KETENKRACHT

Ketenkracht: Zekerheid in vastgoed!
Wij zijn onderdeel van Ketenkracht, een nieuw, slim concept in vastgoedbeheer. In Ketenkracht bundelen vier gerenommeerde bedrijven hun krachten. Onze vaklieden kennen alle facetten van renovatie en groot of dagelijks onderhoud, van het dak tot aan de installaties. Gezamenlijk overbruggen we de verschillende fases van de traditionele bouwketen. Dit ‘totaalbeheer’ is resultaatgericht en beperkt uw risico’s tot het minimum. Dat maakt Ketenkracht de perfecte partner voor het complete traject van ‘bedenken, realiseren en beheren’ van al uw vastgoed.

Resultaat Gericht Samenwerken
Ketenkracht werkt volgens de principes van Resultaat Gericht Samenwerken (RGS). Vanaf het allereerste begin zitten we met u aan tafel en ontwikkelen de meest optimale lange termijn aanpak voor uw gebouw of complex. Door onze transparante manier van werken, houdt u als opdrachtgever de regie in handen. U beheerst de kosten, het proces, de klanttevredenheid en u kunt waar nodig altijd bijsturen.

100% resultaatgericht
De eindgebruiker is integraal onderdeel van onze methode. We kennen de klant en hebben begrip voor de eindgebruiker. Door hen in het traject te betrekken verbetert de kwaliteit van het proces, het eindresultaat én de klanttevredenheid. Zo biedt Ketenkracht in alle fasen en voor alle betrokkenen een 100% resultaatgerichte aanpak.

Bent u benieuwd wat Ketenkracht voor u kan betekenen? Neemt u dan eens een kijkje op de site van Ketenkracht.com